Baloncesto Cadete Masc. CD Los Rosales 40 Maristas 52

CD LOS ROSALES 40 (12+2+12+14)
Enrique 2, Miguel 12, Diego 4, Bort 7, Jano 3, Manu 2, David 10

MARISTAS 52 (10+19+12+11)

Partido xogado na casa o pasado domingo 18 as 12:00h contra un equipo no que puidemos dar moito máis. Logo de ir gañando ao inicio e non saber aumentar a vantaxe ante o seu mal tiro exterior un parcial no segundo cuarto de 2 a 19 foi o que determinou o que sería o resultado final, nesta competición non se pode optar a gañar un encontro metendo o 10% co rival.

A participación dunha única colexiada  propiciou que non se penalizaran moitos contactos na defensa presionante por parte de Maristas durante os 40 minutos, non foi o motivo polo que perdemos o encontro, pois deberíamos ter aplicado conceptos adestrados para saír dela, pero se que nalgúns desenlaces pasaron desapercibidas algunhas faltas que máis que facer dano no marcador, o fixo na confianza dos xogadores locais.

Na segunda metade reaccionamos por minutos e conseguimos empatar un cuarto e superarlles no último pero non o suficiente para recuperar os -17 do segundo. A pesar da derrota, marchamos coa sensación de que puidemos competir mellor no partido de volta.

Agora a poñernos as pilas en Nadal para afrontar os seguintes partidos, o 14 de xaneiro contra o segundo equipo de Basquet Coruña e o 22 contra Cambre que só perdeu un encontro no que vai de liga.

Agradecer a labor da Colexiada Eda e aos membros da mesa recordando que sen eles isto non sería posible.