NARÓN 67 (5-29-15-14)

Lourido 2, Cabana 13, López 9, Navcina 3, Morado, Rey 15, Rey 7, Murcia 14, Filgueiras 3 e Gonzalez

ROSALES 40 (12-9-5-18)

Diego 12, David 10, Enrique 2, Doval 1, Samu, Plaza, Miguel 4, Manuel 7, Bort 4

Partido disputado o sábado 23 de xaneiro en Narón contra un equipo que no remate da primeira volta conta só con 3 derrotas, a quen fomos quen de gañar o primeiro cuarto con claridade e tamén o último remontandoo nos últimos minutos do partido.

Sobre o noso equipo sempre hai cuestións positivas que escribir e neste encontro non podía ser doutra maneira, a pesar de ter 3 baixas, competimos na maior parte do tempo e por momentos fixeronse moi boas circulacións de balón con conceptos entrenados nestos meses, polo que dende a parte que toca ao adestrador, agradecer que se confie nas cousas traballadas e que exista a valentía de poñelas en práctica.

Parte da afición no descanso

O seguinte encontro é da segunda volta, xa contra un equipo coñecido e que perdimos por 41-89 na nosa casa, nesta ocasión iremos a Ferrol a mellorar o resultado do primeiro partido.