ACB COSTA DA MORTE 13+15+06+07

Martinez 27, Marcote, Castro 4, García 3, López 5, Olveira 2, Rodriguez, Iniva 2, Bello

ROSALES 09+18+12+3

Pablo, Diego 9, David 11, Enrique 6, Iago, Samu, Carballo 4, Plaza, Sami 19, Manu 3, Valiño

Este domingo xogamos quizais o partido coa maior variedade de situacións vividas ata agora, no primeiro cuarto fomos superados en defensa de maneira moi clara sobre todo nos primeiros minutos, quizais o mellor foi que en ningún momento os xogadores perderon a paciencia nen afloraron os nervos ante un equipo no que no partido de ida fixemoslle un 70-37.

O saber estar no segundo cuarto puxonos a un punto da Costa da Morte no descanso 28-27, en ambos cuartos mantivemos unha presión a toda pista co obxetivo de retrasar o ataque e que non pasaran pista pola zona central, algo que conseguimos en moitas ocasións.

No  terceiro cuarto xa tiñan participado todos os xogadores con bastante concentración salvo no apartado dos rebotes, para incrementar isto tivemos que ir a unha zona, pois na concesión destos damoslles as oportunidades necesarias para que non os poideramos coller no marcador.
Tras axustar a defensa, gañamos en rebotes, propiciamos algún contrataque, o cansancio do equipo rival e o acierto nos tiros exteriores foi o que deunos dous cuartos de mais 6 para nós para un resultado final de 41 a 52.

En resumen un partido para recordar, pois ademáis viaxamos e xantamos xuntos, unha oportunidade para FACER EQUIPO.