martes, 13 de noviembre de 2012

Fútbol sala infantil: U.V. Ventorrillo 0 - 9 Los Rosales

Partido xogado o domingo ás 20:00h no pavillón da Roseira que tiña moi bo ambente nas bancadas.

Foi un encontro relativamente fácil para os rapaces de Los Rosales xa que no Ventorrillo hai novas incorporacións e parece que non está moi "rodado".

Cun xogo de deixarlle a iniciativa ós "locais" e de presión en medio campo, recuperando a pelota e con rápidas transicións, os "rosaleiros" foron ó descanso cun 0-3, os tres goles de Iñaki, que lle permitiron afrontar a segunda parte con máis tranquilidade e darlle minutos ós que noutros encontros non xogan tanto. Neste período cabe destacar o debut de Álvaro, que meteu tres goles, e de Duarte na portería. Dous reforzos que lle van a dar máis seguridade e alternativas ó equipo. Completaron a goleada Iñaki con outro gol, Carlos é Martín.

Xogaron:

• U. V. Ventorrillo: Calviño, Mella, Fraga, López, Villares, Blanco Franco, Lara, Saba, Varela, Blanco Sánchez e Patiño.
  • Club Deportivo Los Rosales: Jorge, Duarte, Iñaki, Raúl, Dani, Martín, Adrián, Álvaró e Carlos.

Crónica elaborada por O xornalista invisible.